A Gasztro Akrobata

Food is my best friend.

Halloweeni különkiadás - TOP 5 CREEPY SHOT

2014. október 30. 06:00 - The Gastro Acrobat

A halloween gyökerei egy olyan korba nyúlnak vissza, amikor még léteztek boszorkányok, sárkányok, démonok és varázslók. Az ősi kelta hagyományokra épülő ünnep, mely elsősorban az angolszász országokban terjedt el, de mára a világ több részén is lelkesen ünneplik. Izgalmas, hogy az ünnep őse a kelta halálisten ünnepe volt. Nem tévesztendő össze azonban keresztény gyökerekkel bíró mindenszentek ünnepével, amely november 1 napján esedékes. Bár Magyarországon még nincs igazán nagy hagyománya a halloween-i beöltözős buliknak és édességgyűjtésnek, ez is egy kiváló alkalomnak ígérkezik egy kis bolondozásra, miért is fosztanánk meg magunkat ettől az örömtől?

Azonban ha mindezt egy kis Gasztro Akrobatikával is keverjük, akkor máris szuper programnak nézünk elébe. Természetesen ezúttal az italoké lesz a főszerep, hoztunk nektek a Top 5 creepy shot mellé három frenetikus ételötletet is, amely akár dekorációként is fantasztikus egy jól szervezett halloween buliban.

Nézzük meg hát a TOP 5 CREEPY SHOT listát, amivel halloweenkor találkozhattok, vagy akár ötletet meríthettek belőlük az otthoni bulitokhoz.

1. bloody brain shot 

 

IMG_8379.JPG

2. blood shot 

 

IMG_8310.JPG

3. black magic 

 

IMG_8313.JPG

4. green shine shot 

 

IMG_8314.JPG

5. bleeding heart 

 

IMG_8338.JPG

A Gasztro Akrobata csapat olyan bulit ajánl nektek, ahol a főszerep nem az ijesztő jelmezeké, hanem a kulináris élvezeteké és ahol sok más finomság mellett a listán szereplő italokat is megkóstolhatjátok, ha lusták vagytok saját bulit szervezni. A Dob utcában fellelhető Doblo Borbár évek óta szervez szuper halloween bulikat, így van némi tapasztalatuk e téren. Az idei díszlet központi elemei halott csecsemők lesznek, de ezen felül bogarak és koponyák is gondoskodnak majd a hátborzongató élményről.

IMG_8380.JPG

A GASZTRO AKROBATA NYEREMÉNYJÁTÉKOT HIRDET! Az első 5 vendég, aki bemondja „A Gasztro Akrobata" jeligét, ajándék bloody brain shot-ot kap a pultnál!

A buli ingyenes, belépő nincs

IMG_8378.JPG

A belépéskor egy fiola művért kapnak a vendégek, látszik, hogy véresen komolyan veszik a dolgot. Haláli dj csapatja egész este, ha minden igaz dobhártya repesztő élményben lesz részünk.

Ami az ételeket illet:

mérgezett alma

véres muffin

zöld zselés licsi

is várja a vendégeket.

IMG_6829.JPG

Se tombolával se jelmezversennyel nem terhelik a vendégek türelmét, de érdemes beöltözni, hiszen ettől móka a móka. 

Jó szórakozást!

A Gasztro Akrobata

 

komment
süti beállítások módosítása