A Gasztro Akrobata

Food is my best friend.

Nyúlcomb vadasan zsemlegombóccal

2015. február 26. 06:00 - Mamabella

Igazi házikedvenc vasárnapi ebéd. Aki nem kedveli a nyulat, az készítheti marhalábszárból, vagy akár csirkéből is. A lényeg a krémes, zamatos, kissé savanykás zödségmártás és a pihepuha petrezselymes zsemlegombóc fantasztikus kettőse. Egyszerű, könnyen elkészíthető,…

Tovább

Ahogy én szeretem: ragu' alla bolognese csajozáshoz

2015. február 02. 06:00 - The Gastro Acrobat

Egy egészen egyszerű mégis fantasztikus recepttel készültem ezúttal, de mint mindig most is fontos, hogy ne egyedül főzzetek.  Azoknak a férfitársaimnak ajánlom ezt a látványos mutatványt, akik szeretnék levarázsolni a bugyit a lányokról már az első randin. Ez egy jól bevált…

Tovább