A Gasztro Akrobata

Food is my best friend.

Mézes panna cotta szamóca öntettel

2015. május 28. 07:45 - Szabados Levi

  Lassacskán itt a nyár, ami nem jelenhet mást, mint a felejthetetlen kerti grillpartik kezdete, a bikiniben fagyit nyaló hölgyek látványa, illetve a hosszú fröccsözésbe nyúló esték sokasága. Az alábbi desszert Piemontéből elengedhetetlen kelléke lesz a laza baráti…

Tovább

Tavaszi spárga leves

2015. május 04. 06:00 - Mamabella

Végre tavasz van, kezdődik a spárga szezon! Nálunk az első spárgával készült étel ez a könnyű, zamatos, tejszínnel habart leves, tojásos galuskával, petrezselyemmel. A spárga nagon könnyen emészthető, magas az ásványianyag és a vitamin tartalma. Figyeljünk a vásárlásnál,…

Tovább