A Gasztro Akrobata

Food is my best friend.

Madártej

2015. február 06. 08:44 - Szabados Levi

A madártej egy rendkívül egyszerű, habkönnyű desszert. Elkészítéséhez nem kellenek különleges alapanyagok, még is hatalmas élményt okozhat egy jól elkészített madártej. A desszert pontos eredete nem tisztázott, ugyan valószínűsíthető, hogy az elnevezés a ókori…

Tovább
komment

Ahogy én szeretem: ragu' alla bolognese csajozáshoz

2015. február 02. 06:00 - The Gastro Acrobat

Egy egészen egyszerű mégis fantasztikus recepttel készültem ezúttal, de mint mindig most is fontos, hogy ne egyedül főzzetek.  Azoknak a férfitársaimnak ajánlom ezt a látványos mutatványt, akik szeretnék levarázsolni a bugyit a lányokról már az első randin. Ez egy jól bevált…

Tovább
komment
süti beállítások módosítása