A Gasztro Akrobata

Food is my best friend.

Ribizlis áfonya dzsem

2014. augusztus 27. 07:21 - Mamabella

Gyerekkoromból emlékszem a kertünkben termő ribizlibokrok illatára. Amikor családi házunkba költöztünk az első dolgunk volt fekete és piros ribizli bokrokat ültetni, mert ez az a gyümölcs, amit sose lehet elég frissen és megfelelő mennyiségben venni, még a piacon sem. Többnyire…

Tovább

Borterápia: A Gasztro Akrobata részeges szakosztálya /III. rész/

2014. augusztus 14. 06:00 - The Gastro Acrobat

Pezsgő   I   Olaszrizling   I   Deviant Syrah   I   Aszú   Célunk a következő: minden héten kóstoljatok meg valami újat. Általában bort ajánlunk, de ezúttal egy pezsgő is bekerült a repertoárba. Ezúttal azonban nem csak jó borokat ajánlunk, hanem leleplezzük a csavaros…

Tovább

Eton mess

2014. augusztus 11. 06:00 - vnoemi

Ma ismét külföldre kalandozunk és egy nagyon egyszerű angol desszertet készítünk. Az Eton mess onnan kapta a nevét, hogy a eredetileg Etonban szolgálták fel, a hallgatók éves Harrow elleni krikettmeccse után. Az alaprecept epret, habcsókot és tejszínt tartalmaz, de bármilyen…

Tovább