A Gasztro Akrobata

Food is my best friend.

Quiche Lorraine, avagy a franciák pizzája

2014. szeptember 03. 14:38 - Szabados Levi

Egy egyszerű, de mutatós és rendkívül jól variálható francia eredetű étel a quiche. Ehetjük tartalmas leves után, könnyű vacsoraként, de a vacsorából megmaradt szeletek másnap villásreggeliként bátran elfogyaszthatók. A tésztája mindig ugyanaz, ám a tölteléket a kedvünk…

Tovább
2 komment

Csokis cupcake

2014. szeptember 01. 06:59 - vnoemi

Ismét folytatjuk külföldi kalandozásainkat és most egy cupcake-t készítünk. Mi is az a cupcake? Habár ez a süti hasonlít egy muffinra, mégsem az. Hogy mi a különbség? Nos, nem sok, hiszen ezt a sütit is muffin formában sütjük, csak elkészülte után még díszítjük is, vagyis…

Tovább
komment
süti beállítások módosítása